Üdvözöljük a Renault Mégane Klub honlapján | Renault Mégane Klub

Üdvözöljük a Renault Mégane Klub honlapján

Közlemény

Tagság megújítása

FIGYELEM!

Az alábbi linken megtalálható azon klubtagok listája, akiknek 2015.12.31-ével lejárt klubtagságuk és nem nyilatkoztak a megújításróül vagy a kilépésről. 2016. január 31-ig biztosítunk lehetőséget számukra, hogy megújítsák a tagságukat. Azt követően atagságuk leztásársra kerül.

Lejáró tagok listája

Az alábbi linken azok listája található, akik jelezték a megújítási szándékukat, de a megújítási díjat nem utalták át.

Megújítási szándékot jelző tagok

Belépési jelszó igénylése: Aki új jelszót kér a belépéshez és nem kapja meg a belépési adatokat tartalmazó e-mailt, az jelezze meganeklub[kukac]meganeklub[pont]hu címen. Több esetben előfordult, hogy a kiküldött e-mailok visszapattantak, mert megszűnt a korábban megadott e-mail cím. 

Klubmatrica rendelés

Lehetőség van klubmatrica rendeklésre. Előzetesen a rendelési határidő 2016.01.31. 

http://www.meganeklub.hu/urlap/klubmatrica-rendeles

Renault Mégane Klub

Szeretettel köszönti minden kedves látogatóját a 10 éves Mégane Klub, a magyar Renault Mégane (Berline, Break, Cabriolet, Classic, Coupé, Grandtour, Limousine, Scenic)  
tulajdonosok Klubjának Honlapján!

Amennyiben Mégane tulajdonos vagy, illetve egyszerûen csak érdekel e típus, akkor jó helyen jársz! :-) 

Célunk egy átfogó oldal összeállítása, ahol választ adunk a típussal kapcsolatos kérdésekre, megosztjuk egymással tapasztalatainkat és bemutatjuk magát az autót!

Kérünk mindenkit, aki a Honlapon valamilyen hibát talál, mûködési zavart észlel, jelezze a Honlap Szerkesztõi felé a meg@neklub.hu címen!