Üdvözöljük a Renault Mégane Klub honlapján | Renault Mégane Klub

Üdvözöljük a Renault Mégane Klub honlapján

Regisztrációs hiba

A regisztráció program technikai hibája miatt a regisztráció végén hibaüzenet jelenhet meg. Ez a regisztráció sikerességét NEM befolyásolja.

A hiba elhárításán dolgozunk. Szíves türelmüket kérjük!

Programajánlat

Italy 2015 - 2015.07.04.- 11. (tervezett dátum)

2015. július 4-11. közötti időszakra tervezzük a 2015-ös I-taly klubnyaralást. Kérjük, akit érdekel a program és szívesen részt vesz rajta, az az alábbi űrlapon jelentkezzen.

A jelentkezés természetesen a konkrét adatok hiánya miatt nem jelent kötelezettséget a programon való részvételre, csak a szervezés megkezdéséhez szükséges.

Előjelentkezési határidő 2014. november 30.

Az előzetes jelentkezés eredménye kedvező, így most már várjuk a további érdeklődők jelentkezését. Ez továbbra sem a tényleges részvételre szól.

Renault Mégane Klub

Szeretettel köszönti minden kedves látogatóját a 10 éves Mégane Klub, a magyar Renault Mégane (Berline, Break, Cabriolet, Classic, Coupé, Grandtour, Limousine, Scenic)  
tulajdonosok Klubjának Honlapján!

FIGYELEM!!! 

A Megane Klub honlapja áttelepítés alatt áll. A közel 12 év alatt összegyűlt információk a költözés befejezéséig a http://archiv.meganeclub.hu címen érhetők el!

Amennyiben Mégane tulajdonos vagy, illetve egyszerûen csak érdekel e típus, akkor jó helyen jársz! :-)
Célunk egy átfogó oldal összeállítása, ahol választ adunk a típussal kapcsolatos kérdésekre, megosztjuk egymással tapasztalatainkat és bemutatjuk magát az autót!

Kérünk mindenkit, aki a Honlapon valamilyen hibát talál, mûködési zavart észlel, jelezze a Honlap Szerkesztõi felé a meganeklub[kukac]meganeklub.hu címen!