Formula.hu

Button új szerepbe kerülhet a McLarennél

2009 világbajnoka mindenképp versenyezni szeretne valahol, ám ez szinte biztos, hogy nem az F1 lesz - ez azonban még nem jelenti azt, hogy egykori csapata ne számítana rá valamilyen téren.

Számtan Hamilton világbajnoki címéhez

Az elmúlt három versenyhétvégén Lewis Hamilton remekül kihasználta lehetőségeit és karnyújtásnyira került negyedik világbajnoki címétől. Nézzük, mennyi az annyi, milyen esetekben győz a brit!

Ne maradj le semmiről az USA Nagydíjon!

Hajnalban MotoGP, este Formula-1, nagyjából így vezethetjük fel a hétvége motorsport-programját. Nézzük, hogy mikor kell bekapcsolni a tv-t, hogy ne maradjunk le semmiről!

A Red Bull előrehozza új autója bemutatását

A Red Bull istálló nem először húzta el túl sokáig új versenyautójának bemutatását év elején, ez pedig fordított eredményt hozott. 2018-ban ezúttal már igyekeznek nem beleesni ugyanebbe a csapdába.

A Red Bull nem követi el ugyanazt a hibát

A Red Bull istálló nem először húzta el túl sokáig új versenyautójának bemutatását év elején, ez pedig fordított eredményt hozott. 2018-ban ezúttal már igyekeznek nem beleesni ugyanebbe a csapdába.

Őszinte nyilatkozat a Hondával való együttműködésről

Pierre Gasly a hétvégén megszerezheti a Super Formula bajnoki címét, egy Honda-motoros autóval, jövőre pedig nagy valószínűséggel szintén a japánok erőforrása által hajtott Toro Rossót vezethet majd az F1-ben.

A gyártóknak kevés választásuk van az F1-en kívül

Sokan azért tették le a voksukat a V6-os hibridek mellett, mert ez majd közelebb hozza az F1-et a közúti autógyártáshoz, ám 2021-től újabb változások jöhetnek. A Force India szakemberének már ötlete is van erre.

Radikális változások jöhetnek a Mercedesnél

Ha az idei vb-címeket is behúzzák az F1-ben, a brackley-i alakulat már négy éve legyőzhetetlen lesz, ennek ellenére úgy érzik, eljött az ideje a koncepcióváltásnak tervezés terén.

Mégsem lehet túl jó ötlet az új motorszabály

Szakemberek egy csoportja jelenleg is azon dolgozik, hogy a 2021-től bevezetendő új szabályok minden fél akaratát kielégítsék, ám a Haas csapatfőnöke kételkedik a következő generációs erőforrások egyszerűségében.

Mick Schumacher: Továbbra is az F1 a célom

Az elmúlt hétvégén véget ért az F3-as Európa-bajnokság, ahol a hétszeres F1-es vb-győztes fia szerény teljesítménnyel a mezőny közepén végzett a tabellán - a pilóta úgy érzi, még nem jött el az ő ideje.

Norris meghökkentene mindenkit a McLarennél

Néhány napja hozta nyilvánosságra a McLaren, hogy jövő évi tartalékpilótájuknak szívesen megszereznék Lando Norrist. A szándék kölcsönös, a fiatal pilótában ráadásul még sokkal több van.

A Mercedes érzi, hogy nincs minden rendben

Négy versennyel a vége előtt mind a pilóták, mind a gyártók versenyében kényelmes helyzetben a Mercedes. A német istálló azonban tudja, hogy ehhez bőven kellett szerencse is.

Kubica sikeres tesztet zárt a Hungaroringen

A lengyel pilóta a Williams 2014-es autójával körözhetett a magyar versenypályán, zárt kapuk között, hogy a csapat felmérje, alkalmas-e arra, hogy versenyülést kínáljanak neki az F1-ben.

Nagy dobásra készül jövőre a Renault

A franciáké jelenleg a harmadik legerősebb motor az F1-ben - bár a Honda erről másképp vélekedik -, ezért eltökélt céljuk, hogy a következő szezonra sokkal ütőképesebb csomaggal álljanak elő.

Massa kifakadt a Williamsre

A grove-i F1-es alakulat 2014-es tündöklése óta egyre visszább csúszik az erősorrendben, amely a brazil versenyző szerint a rossz fejlesztési irányra vezethető vissza.

Renault: A McLarent is le kell győznünk

Amióta a McLaren leszerződött a Renault-val, a szakembereket foglalkoztatja a kérdés: a franciák szereztek maguknak egy új konkurenciát? A Renault azonban egyáltalán nem fél a wokingi istállótól.

Renault: A McLarent is el kell vernünk

Amióta a McLaren leszerződött a Renault-val, a szakembereket foglalkoztatja a kérdés: a franciák szereztek maguknak egy új konkurenciát? A Renault azonban egyáltalán nem fél a wokingi istállótól.

Főnöke odáig van Ricciardo előzéseiért

Bár sokszor nem tűnik fel a közvetítések során, az ausztrál F1-es pilóta az előzések valói mesterévé vált az utóbbi években - csapatfőnöke joggal nevezi versenyben mutatott rátermettségét egyik legnagyobb erősségének.

Oldalak