Formula.hu

A világbajnoki küzdelem elrontja a barátságokat

Számtalan esetben fordult már elő, hogy egymással jó barátságban levő pilóták ádáz ellenségekké válnak, ha mindketten a világbajnoki címért küzdenek. Hamilton és Vettel sem vacsoráznak együtt egy ideig.

Most akkor Stroll a legrosszabb újonc?

A Kanadai Nagydíjon megszerzett 9. helye után Jacques Villeneuve a legrosszabb újoncnak nevezte Lance Strollt. Az ifjú kanadai azonban alaposan visszavágott honfitársának Bakuban.

Wolff: Vettel verzióját is hallani akarom

A Mercedes sportigazgatója nem elégszik meg azzal, ahogyan Lewis Hamilton látja az eseményeket, szerinte Vettel véleményére is szükség van ahhoz, hogy tisztázódjanak előtte a Bakuban történtek.

Force India: Ez elfogadhatatlan!

Otmar Szafnauer szerint ilyen nem fordulhat elő, ez a lehető legrosszabb, ami történhetett - el fognak beszélgetni Perezzel és Oconnal az ütközésről.

Lauda: Hamilton meg fogja ütni Vettelt

F1-es pilótáknál rég láttunk tettlegességig fajuló konfliktust, de a háromszoros világbajnok szerint hogy ha a német így folytatja, akkor a Mercedes-pilóta nem fogja következmény nélkül hagyni a történteket.

A McLaren „szabadságra küldheti” a Hondát

Hosszú várakozás után a két fél végre megszerezte első F1-es pontjait 2017-ben a bakui futam végén, azonban továbbra is téma a szakítás - ám könnyen lehet, nem minden úgy fog történni, ha egyáltalán megtörténik, ahogyan azt korábban elképzeltük.

„Vettel elé leszállt a vörös köd Bakuban”

Korábbi csapatfőnöke, Christian Horner jól ismeri a német F1-es pilótát - a Ricciardo révén futamgyőzelmet ünneplő brit nem meszeli el teljesen egykori aranytojást tojó tyúkját.

Pech, Massa egy szinte biztos győzelmet veszített el

Felipe Massa legszebb napjaira emlékeztetően vezetett Bakuban és a későbbi események ismeretében egy győzelmet vett el tőle a sors. 2008 után először nyerhetett volna futamot a brazil.

Ricciardo is kritizálja Vettel viselkedését

Az F1-es Azerbajdzsáni Nagydíj győzteséről méltatlanul kevesen beszéltek vasárnap a Hamilton-Vettel ütközet árnyékában - de többek között az ausztrál is kitért egykori csapattársa viselkedésére.

Vettel beszélni akar Hamiltonnal

A bakui F1-es futamon szándékosan riválisának ütköző német pilóta továbbra sem hajlandó beismerni, hogy hibázott, ám úgy véli, tisztázniuk kell kettejük helyzetét.

McLaren: Végre pontszerzés, de nincs nagy öröm

A McLaren-Honda komoly szenvedések után Bakuban végre problémamentes versenyt teljesített és Fernando Alonso révén meg is szerezte első pontjait. Nincs azonban hurráhangulat a wokingiaknál.

Lauda: Vettel egyszerűen meghülyült

A Mercedes csapatelnöke szokásához híven nem finomkodott. Szerinte Vettel őrültként viselkedett, de reméli, a négyszeres bajnok három nap múlva újra normális lesz.

Ezért nem kapott büntetést a fékezésért Hamilton

Az FIA vizsgálata arra az eredményre jutott, hogy Hamilton nem féktesztelte Vettelt Bakuban – a vétség, amelyet a német önhatalmúlag megtorolt, és ezzel bajt hozott fejére, a hivatalos álláspont szerint meg sem történt.

Verstappen óriási eredmények kapujában

Max Verstappen pechére megint hiába strapálta magát Bakuban, mivel jó pozícióját nem tudta sokáig megtartani, megint a Red Bull motorja adta fel a küzdelmet. A csapat szerint viszont a holland egészen kiváló.

Bottas sisakját is eltalálták a törmelékek

Az F1-es Azerbajdzsáni Nagydíj alatt olyan komoly problémát jelentettek a pályán heverő autódarabok, hogy piros zászlóval kellett leinteni a versenyt a takarítás idejére.

Raikkönen: Nem jó nap, amikor kétszer kiesel

Kettő külön alkalommal is a rövidebbet húzta a ferraris a versenyen, előbb Bottasszal került össze sokadszorra, majd a két Force India ütközésébe keveredett bele.

Oldalak

Eladó MITSUBISHI OUTLANDER 2.2 D Intense Plus TC-SST

Kedvezményt biztosító partnereink