F1 Világ

Massa: A Williams anyagi alapon dönt

A Forma-1-ből az idei szezont követően távozó Felipe Massa azt mondja, véleménye szerint volt csapata, a Williams financiális alapon hoz döntést arról, ki lesz Lance Stroll csapattársa 2018-ban.

Tovább »

Eltűnhetnek a rajtrácslányok a Forma-1-ből

A négyszeres világbajnok Sebastian Vettel 2015-ben alig hitt a szemének, amikor a Monacói Nagydíjon csinos hölgyek helyett fiatal férfiak tartották a versenyzők rajtszámait mutató táblácskákat a start előtt. „Le vagyok sújtva! Nem akarom George vagy Dave fenekét bámulni, miután leparkoltam az autóval” – mondta nevetve a német, majd kifejtette: „Ez Monaco, a grid girlök a verseny részét képezik. Ez egy tradíció, és vannak szép tradíciók. Nem szabad szakítanunk ezekkel a hagyományokkal.”

Tovább »

Boullier attól tartott, széthullik a McLaren F1-es csapata

A McLaren versenyigazgatója, Eric Boullier a minap egy interjúban elismerte, tartott attól, hogy a brit istálló szakembereinél betelik a pohár, és elhagyják a csapatot, miután világossá vált a téli teszteken, hogy sorozatban harmadik évükben sem lesznek versenyképesek.

Tovább »

100%-os az F1-es pilótaszakszervezet

A Forma-1-es versenyzők érdekvédelmi szervezetének (GPDA) történetében először fordult elő, hogy a mezőny összes tagja csatlakozott a tömörüléshez.

Tovább »

Oldalak